0 items0,00лв.

Нямате артикули в количката.

Доставки и плащане

Доставки и плащане

Как да поръчам?
1.Лесна и бърза поръчка без регистрация. Не е нужно да се регистрирате за да направите поръчка в phoneprotect-bg.com . Отивате на продукта, натискате “Купи” или “Опции“ за да изберете модел и цвят, и след това попълвате празните полета за информация за доставка, три имена , адрес, телефон, имейл, като с натискане на бутона, Вие се съгласявате с нашата политика за поверителност. При направена поръчка в онлайн магазина, ние ще се свържем с Вас  на посочения телефон за потвърждаване на поръчката.

2. Ако Вие имате Промо код за отстъпка можете да се възползвате от него, само ако продукта не е с предварително намалена цена.

Плащане и поръчки.
1. Заплащането на стоките е с “наложен платеж”. При получаването на Вашият артикул, Вие заплащате стойноста му на куриера.

В цената на избраният от Вас продукт НЕ Е включена цената за доставка, освен ако това не е предварително упоменато в сайта.

2. „PHONEPROTECT-BG.COM“ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен и/или фиктивен адрес или телефон.

3. Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

УСЛУГА ”ТЕСТ И ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ”

Ние предоставяме тази услуга на Вас, за да добиете реална представа за продуктите, които сте поръчали.
ВАЖНО! Молим да запазите максимално добре оригиналното състояние, опаковка и етикет на продуктите, в случай че решите да върнете стоката.
Всички продукти в phoneprotect-bg.com са с опция за преглед и тест преди плащане.

Доставка и срокове
1. Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт, до офис на Еконт – 5,40 лв (приблизително), или доставка до Ваш адрес – 8 лв (приблизително). Поръчка направена до 15:00 часа. се обработва и изпраща на същия ден, и се получава от Вас на следващия ден. Поръчки направени от Вас след 15:00 часа. се обработват и изпращат на следващият работен ден. Всички поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник и изпращат на същият ден.

Call Now Button